Drukregeling

Binder Engineering levert met de merken Instrum, Fairchild en Cashco een compleet programma van drukregelaars.

INSTRUM®
RVS en kunststof drukregelaars onder andere voor lagedruk, inertisering in tanks, reactoren, vaten, centrifuges en continu geroerde reactoren in de procesindustrie.
INSTRUM® drukregelaars zijn leverbaar in corrosiebestendige materialen en worden in het algemeen toegepast bij gebruikt van gassen.

FAIRCHILD
Met de Fairchild regelaars bieden wij uitgebreide mogelijkheden aan voor uw instrument-besturing toepassingen en industriële besturingsbehoeften. Een breed scala aan pneumatische regelaars waaronder precisiedrukregelaars, tegendrukregelaars, miniatuurregelaars, filterserviceregelaars, gemotoriseerde regelaars, lagedrukregelaars, volume boosters en pneumatisch schakelrelais.
Daarnaast de compacte elektro-pneumatische transducers met uitgebreide combinaties van ingangen en uitgangen. Een nauwkeurigheid tot 0,15% en vele met FM-, CSA-, ATEX- of IECEx-goedkeuringen.
De door Fairchild ontwikkelde transducers hebben proportionele drukregeling met een snelle respons. Hoge stroomsnelheden met hoge nauwkeurigheid zijn mogelijk.

CASHCO
Is een toonaangevende fabrikant van een brede lijn drukregelaars, voor de olie & gas, chemische industrie maar ook voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.
De regelaars zijn in vele verschillende materialen leverbaar