Drukregeling

Binder Engineering levert u met de merken Instrum, Fairchild en Cashco een compleet programma van diverse verschillende uitvoeringen van drukregelaars.

INSTRUM®
Instrum RVS en kunststof drukregelaars onder andere voor lagedruk, inertisering in tanks, reactoren, vaten, centrifuges en continu geroerde reactoren in de procesindustrie.
INSTRUM® drukregelaars zijn leverbaar in corrosiebestendige materialen en worden in het algemeen toegepast bij gebruikt van gassen.

FAIRCHILD
Met de Fairchild regelaars bieden wij uitgebreide mogelijkheden aan voor uw instrumentbesturing toepassingen en industriële besturingsbehoeften. Een breed scala aan aluminium pneumatische regelaars waaronder precisie drukregelaars, tegendrukregelaars, miniatuurregelaars, filter-serviceregelaars, gemotoriseerde regelaars, volume boosters en pneumatisch schakelrelais. Verder de succesvolle elektro-pneumatische transducers met een nauwkeurigheid tot 0,15% en een snelle respons.

CASHCO
Cashco is een toonaangevende fabrikant van een brede lijn drukregelaars, voor de olie & gas, chemische industrie maar ook voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.
De regelaars zijn in vele verschillende materialen leverbaar.