Drukregeling

Binder Engineering levert met de merken Fairchild, Instrum en Cashco een compleet programma van drukregelaars.

FAIRCHILD
Met de Fairchild regelaars bieden wij uitgebreide mogelijkheden aan voor uw instrument-besturing toepassingen en industriële besturingsbehoeften. Een breed scala aan pneumatische regelaars waaronder precisiedrukregelaars, tegendrukregelaars, miniatuurregelaars, filterserviceregelaars, gemotoriseerde regelaars, lagedrukregelaars, volume boosters en pneumatische rekenrelais.
Daarnaast de compacte elektro-pneumatische transducers met uitgebreide combinaties van ingangen en uitgangen. Een nauwkeurigheid tot 0,15% en vele met FM-, CSA-, ATEX- of IECEx-goedkeuringen.
De door Fairchild ontwikkelde transducers hebben proportionele drukregeling met een snelle respons. Hoge stroomsnelheden met hoge nauwkeurigheid zijn mogelijk.

INSTRUM®
RVS en kunststof drukregelaars onder andere voor lagedruk, inertisering in tanks, reactoren, vaten, centrifuges en continu geroerde reactoren in de procesindustrie.
INSTRUM® drukregelaars zijn leverbaar in corrosiebestendige materialen en worden in het algemeen toegepast bij gebruikt van gassen.

CASHCO
Is een toonaangevende fabrikant van een brede lijn drukregelaars, voor de olie & gas, chemische industrie maar ook voor de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie.
De regelaars zijn in vele verschillende materialen leverbaar